...

Infästningssystem för industri

Över 100 år av kunskap, kvalitet, precision och service

Det är viktigt att kunna garantera tillförlitlighet under processer inom industriell tillverkning. Integrerade fastsättningssystem ska fungera konstant och problemfritt. I annat fall kan ett företag få högre tillverkningskostnader. BeA är medvetna om sitt ansvar att utveckla och bygga produkter som är enkla att använda i industriella produktionsmiljöer, och som är hållbara och driftsäkra för oavbruten drift.

Vi integrerar våra system i dina tillverkningsmiljöer. Vi är Nummer 1 i världen inom automatiseringsteknik tack vare BeA Autotec, och vi har försett marknaden med banbrytande innovationer de senaste åren. Från den utbytbara kassetten upp till den 200 mm långa, breda klammern för att fästa isoleringspaneler som är upp till 160 mm tjocka och från stora spolar med upp till 900 spikar till automatiska laddningsstationer som nyttjar robotarmar - vår kunskap om automatisering är en del av företagets DNA.

Även perfekt inställda system kan drabbas av funktionsfel, och även det mest robusta verktyget behöver underhållas. Vi erbjuder professionell kund- och reservdelsservice för att garantera din produktivitet.Card image cap

Vårt expertteam

  • Industriella applikationer
  • Automatisering
  • BeA Autotec

Tfn.: 0586 72 70 72

BeA - den starka partnern för industriell infästningsteknik

BeA Autotec Effektivitet inom automatisering

BeA Autotec har tillhandahållit kundspecifika lösningar med en hög grad av automatisering i tillverkningsprocesser i över 40 år.

Vi är experter inom industriell infästningsteknik

Vårt expertteam finns här för dig. Vi har yrkesmässiga medarbetare från en rad olika kundindustrier. Vi talar ditt språk.

BeA:s expertis i ditt område

Våra distriktschefer kommer gärna till dig. Vi ser efter våra kunder; det finns inget substitut för personlig kontakt.