...

THE POWER OF FASTENING.

Välkommen till BeA Sverige. Din starka partner för industriell infästningsteknik

Fästelement från BeA är tillgängliga i hela världen. BeA Group, en av Europas ledande tillverkare av pneumatiska spikpistoler och industriella fästelement, har varit en pålitlig partner för företag inom paketerings-, möbel- och byggindustrier i över 100 år.

Våra spikpistoler och pneumatiska verktyg, tillverkade i Tyskland, samt våra fästelement (spikar, Klammer, skruvar, träanslutningar etc.) bildar ett system av högsta kvalitet och tillförlitlighet i kombination med kundtjänst i världsklass.

Vi investerar i framtiden. Vi expanderar och optimerar logistikkapaciteten vid huvudkontoret i Ahrensburg, nära Hamburg i Tyskland, konstant. Eftersom det krävs smidig logistik för att säkerställa tillförlitlig och effektiv service. Det är vårt mål.

Vi skapar standarder för infästningsteknik genom att använda innovativa teknologier. Och vi är globala.

Vi tillhandahåller THE POWER OF FASTENING.Ännu kraftfullare - ännu fler produkter

Högkvalitativa produkter för optimala resultat

Vårt produktutbud innehåller system för alla dina behov. Vi erbjuder en komplett tjänst: Verktyg - Fästelement – Service. Allt från en enda källa.

En lösning för varje applikation

Isoleringsmaterial, stoppningsmaterial och plåtar, lameller, band eller fraktförpackningar: Vi har en lösning för varje applikation.

Effektivitet och tillförlitlighet för industrin

Vår styrka är integreringen av våra verktyg i industriella tillverkningsprocesser. Här krävs prestanda och extrem tillförlitlighet.

Experter inom infästningsteknik

Vårt expertteam finns här för dig. Vi har yrkesmässiga medarbetare från en rad olika kundindustrier. Vi talar ditt språk.

Komplett tjänst från en enda källa

Vi är stolta över vår(a) service, konsulttjänst, logistik och reparationer. Vi strävar efter att säkerställa att dina processer alltid är körbara.

Bläddra i vår produktkatalog

Letar du efter en specifik häftklammer, reservdel eller ett specialverktyg? Du kan hitta det här.

PDF-katalog


Ta reda på mer om BeA Group

Varje dag används flera miljoner häftklamrar, spikar och skruvar från BeA runtom i världen. Vi är marknadsledande leverantör av tryckluftsdriven fastsättning för möbeltillverkning i Europa, Australien, Sydamerika och USA. Vi har en utbredd närvaro på de viktigaste marknaderna genom våra 14 dotterbolag och 3 filialer. Dessutom representeras vi av återförsäljare i över 40 länder.

BeA. Tradition med framtid

BeA har över 100 års erfarenhet och expertkunskap inom infästningsteknik. Det är en annan anledning till varför vi ligger i framkant i Europa och resten av världen.

Vår egen produktion och effektiva logistik

BeA utvecklar och tillverkar verktyg och fästelement “Tillverkade i Europa”. Vi erbjuder dig specialanpassade infästningslösningar.

Vårt åtagande gentemot våra kunder

Vi nätverkar och är involverade. Tillit är grunden för våra kundrelationer.BeA är aktivt i starka nätverk för din skull