...

BeA: Över 100 år av framgång inom infästningsteknik

Starka rötter och en framtidssäker strategi

Joh. Friedrich Behrens AG har skrivit sin framgångssaga inom infästningsteknik i över 100 år. Allt började 1910 i hamnen i Hamburg. Där grundade Johann Friedrich Behrens ett import- och exportföretag. Senare började han tillverka klammer. År 1945 började rekonstruktionen med några trådrullar, en pneumatiska verktyg och en kundfil. I och med flytten till Ahrensburg år 1951 expanderade företaget snabbt sin tillverkning av häftapparater och klammer. Mycket tack vare de anställdas exemplariska deltagande kunde ägarna ge företaget ett uppsving.

Den första pneumatiska spikpistolen utvecklades 1957, och framgången var ett faktum. Produkten blev snabbt igenkänd som ett snabbt och pålitligt fastsättningsverktyg för handel och industri. Den första pneumatiska spikpistolen blev grunden för den framgångsrika utvecklingen av varumärket BeA som världsledande inom fastsättningsteknik. Tillämpningsinriktade, kundspecifika lösningar och utvecklingen av nya marknader gjorde att företaget växte oavbrutet och börsnoterades 1977. Familjen Fischer-Zernin tog över majoriteten av företaget 2006. Den strategiska nya inriktningen och starka internationaliseringen har gjort företaget till en av Europas ledande tillverkare av fastsättningsteknik för trä- och träliknande material. BeA: ett företag som tänker och agerar i generationer och som har starka rötter och en framtidssäker strategi
Behrens Group - en stark familj

Tillverkning inom företaget

Vårt löfte om kvalitet. Utveckling, produktion och logistik via BeA i Tyskland.

Vår expertis för din säkerhet

Endast de som förändras konstant kommer att lyckas. Det är därför som vi är engagerade i sammanslutningar och standardkommittéer för din skull.

Vi är experter inom industriell infästningsteknik

Vårt expertteam finns här för dig. Vi har kunskap om din sektor och talar ditt språk.