...

Behrens Group - en stark familj

De bästa lösningarna med BeA, BeA Autotec och KMR

Vårt företag har starka rötter och en tydlig strategi. Joh. Friedrich Behrens AG har skrivit sin framgångssaga inom infästningsteknik i över 100 år. I och med varumärkena BeA, BeA Autotec och KMR är vi en global koncern, men vi tänker och agerar fortfarande som ett familjeföretag. Plana hierarkier och korta beslutsvägar kännetecknar vårt arbetssätt.

Vi gör aktivt förändringar till det bättre, investerar i innovativa produkter och tjänster, i ultramoderna tillverknings- och logistikanläggningar och framför allt i kvalificerad och motiverad personal. Vårt mål är att vara din första kontakt med fastsättningsteknik som använder magasinerade klammer, spikar och skruvar.Et företag - två varumärken

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder mervärde genom våra verktyg och fästelement, och det är det som har gjort oss framgångsrika. Vi är en systemleverantör som, likt ingen annan, utvecklar och tillverkar tillämpnings- och processinriktade lösningar.

Varumärket BeA är marknadsledande i Europa inom pneumatisk hand- och gasdrivna pneumatiska verktyg och spikpistoler som används för industriell timmerkonstruktion, möbelproduktion samt reparation av lastpallar och fraktlådor i trä. BeA Autotec är avsett för att tillhandahålla automatiserade infästningslösningar för produktionsanläggningar och robotsystem i hela träindustrin och nu även bilindustrin. BeA-produkter imponerar med sin oöverträffade kvalitet - även efter många år och flera miljoner arbetscykler.

KMR-produkterna bär inte endast grundarens initialer, utan även hans DNA. De står för värderingarna som kultiverades av Karl Matthias Reich, som har särskiljt företaget i decennier: högkvalitativa produkter tillverkade av hantverkare för hantverkare.Behrens Group - en stark familj

BeA:s företagshistoria

Grundat 1910 i Hamburg. Huvudkontor i Ahrensburg sedan 1951. Börsnoterat sedan 1977. Framgångsrikt i Europa och globalt. Ta reda på mer om BeA:s händelserika och framgångsrika historia.

Början och framtiden

Framtid behöver ett ursprung: Vi har skrivit en framgångshistoria i över 100 år. Läs om vad som motiverar oss inför framtiden.

PDF-broschyr

KMR: Det professionella varumärket för handel

KMR: Tre bokstäver - ett löfte: högkvalitativa professionella produkter från proffs till hantverkare.

Webbsida