...

THE POWER OF FASTENING

Klammer, spikar och skruvar från BeA

Varje dag används flera miljoner häftklamrar, spikar och skruvar från BeA runtom i världen. Ingen annan tillverkare i världen levererar mer självpåfyllande spikpistoler och pneumatiska verktyg för automatiserad industritillverkning än vad vi gör. Vi är marknadsledande leverantör av tryckluftsdriven fastsättning för möbeltillverkning i Europa, Australien, Sydamerika och USA. Vi har en utbredd närvaro på de viktigaste marknaderna genom våra 14 dotterbolag, 3 filialer och 5 joint ventures. Dessutom representeras vi av återförsäljare i över 40 länder.

Vår högkvalitativa service är en väldigt viktig styrka. Med ca 75 försäljningsrepresentanter och kundtjänstmedarbetare finns vi vid din sida. Behrens Group har omkring 450 anställda, inklusive 25 lärlingar.PDF-broschyr

En kort tillbakablick på BeA:s företagshistoria

Grundat 1910 i Hamburg. Huvudkontor i Ahrensburg sedan 1951. Börsnoterat sedan 1977. Framgångsrikt i Europa och globalt. Ta reda på mer om BeA:s händelserika och framgångsrika historia.

BeA - Ett företag med historia och framtid

Behrens Group. En stark familj

Joh. Friedrich Behrens AG har starka rötter och en tydlig strategi: en framgångssaga i mer än 100 år.

Tillverkning inom företaget

Vårt löfte om kvalitet. Utveckling, produktion och logistik via BeA i Tyskland.

Vår expertis för din säkerhet

Endast de som förändras konstant kommer att lyckas. Det är därför som vi är engagerade i sammanslutningar och standardkommittéer för din skull.